Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

A hét blogja lettünk a Hvg médaiblogján!

2006. szeptember 27. 08:09 - Füredi Krisztián

A Hvg médiablogja heti rendszerességgel figyeli a blogokat,  az aktuális trendeket a blogok világában. Ehhez kapcsolódóan minden héten beszámól egy blogról, amelyet a hét blogjaként említ.
Ezen a héten ezt a címet ez a blog, a pszichológia.blog.hu kapta.

Ezúton is köszönjük :-)

Íme az írás:

"Minden napra pszichológia

Egyesek képtelenek megérteni, tudomásul venni, hogy a blog nem műfaj, nem forma, nem is életmód, csak egy eszköz, aminek segítségével elég egyszerűen írásokat lehet közzétenni a weben.

Állításomat jó illusztrálja a Pszichológia blog, ami nem tesz (és nem is ígér) mást, mint hogy gyűjtögeti, szemlézi a weben fellelhető pszichológiai tárgyú írásokat. (Ha megpróbálkozol valami hasonlóval, könnyen rájöhetsz, hogy a látszat ellenére nem is olyan könnyű dolog ez.) Az oldal szerkesztője, Füredi Krisztián láthatóan nagy gyűjtögető: A Startlap gyűjteményben is számos pszichológiai tárgyú lap gazdája.

Örülök, hogy alig néhány hét különbséggel két pszichológiával foglalkozó blog is A hét blogja lett. A korábban bemutatott, főképp önálló anyagokat tartalmazó Crescendo és a szemléző Pszichológia.blog.hu ugyanannak a témának két lehetséges, egymást nem kizáró közelítése. Nyilván léteznek még további lehetőségek is."


Annyi kiegészítést fűzök hozzá, hogy a kezdeti időszakban jellemző csak az, hogy a tartalom teljes egészében az aktuális pszichológiai netes tartalmak szemlézésből áll. Hosszabb távon a tervek szerint megmarad a szemlézéseknek a jelenlegi mennyisége, de e mellett számos saját tartalom is lesz az oldalon.

Az említett cikk itt található: http://mediablog.hvg.hu/categories/3f01d254-d4b4-4fed-a49f-d8044f269450.aspx
Szólj hozzá!
Címkék: blog rólunk

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr3515328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása