Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

Megint írtak rólunk

2006. október 20. 09:13 - Füredi Krisztián

Megint felkerült egy honlapra egy rövid írás, illetve ajánló erről a blogról.

"Háromszor felvételiztem pszichológia szakra, de egyszer sem vettek fel. Ezt már-már jelnek tekintettem. Nem ez az én utam. Viszont az érdeklődés továbbra is megmaradt a lélektan szinte minden területe felé. Ezért is volt üdítő érzés rátalálnom egy blogra, amely napi szinten törekszik foglalkozni a pszichológiával. Füredi Krisztián – az oldal szerkesztője – e tudománnyal kapcsolatos cikkeket keres az interneten, amelyet egy előzetes kommentárral fűszerez, majd pedig elolvashatjuk magát a cikket is. Tetszik még, hogy a megfogalmazás közel sem az érthetetlen szaknyelvre törekszik, hanem a laikus olvasó is minden további nélkül megértheti, ha beleolvas:

http://pszichologia.blog.hu"

Az írás ezen a honlapon található, a ránk való utalás pedig itt.
4 komment
Címkék: blog rólunk

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr3416346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mick · http://linkajanlo.buzz.hu 2006.10.20. 18:12:50

Szia! Igen, én írtam rólad! :) Bocsánat a "2-3 napért", ha nem igaz. Régóta RSS-el követem az oldalad és érzésből írtam ezt. Átjavítom.

Füredi Krisztián · http://pszichologia.blog.hu 2006.10.20. 18:52:20


Köszönm a javítást!
Egyébként ha nem javítottad volna ki, akkor is rendben van, a lényeg az, hogy köszönöm az ajánlást, örülök, hogy nézegeted a blogot, remélem, hogy tetszik és találsz rajta érdekes írásokat.
Én is olvasgattam a site-aidat, de még nem jutam a végére mert ahogy látom elég sokmindent csinálsz a neten.

Mick · http://linkajanlo.buzz.hu 2006.10.20. 22:19:59

Hááát... :) Néha rámjön a közlésinger...
süti beállítások módosítása