Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

Testképzavar blog - testkepzavar.blog.hu - a pszichológia blog új melléklete

2006. december 07. 07:09 - Füredi Krisztián

Itt, a pszichológia blogon gyakran fordul elő olyan téma, amely a táplálkozással, fogyókúrával, anorexiával, bulímiával, testképpel, testképzavarral foglalkozik. Ez továbbra is így lesz, de arra gondoltam, hogy érdemes ezekkel a témákkal kapcsolatos egyéb írásokat folyamatosan összegyűjteni egy külön blogra. Sok olyan hír és írás jelenik meg a neten, amelyek éppen nem egy kutatási eredményt, nem a pszichológiának egy gondolatát képviselik, hanem inkább egyéb jellegű információ az említett témákkal kapcsolatban. Mindezek gyűjteménye lesz a továbbiakban a testkepzavar.blog.hu, amelynek a mottója a címe:

test + kép = zavar?


Természetesen a továbbiakban is itt a pszichológia blogon meg lesznek találhatók az említett téma pszichológiai vonatkozásai, így a két blog reményeim szerint jól ki fogja egészíteni egymást.

testképzavar.blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr3221401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása