Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

2007 változásai - hírek, interjúk, saját exclusiv tartalmak, tesképzavar blog

2007. január 04. 13:45 - Füredi Krisztián

Alapjaiban a blog nem fog változni, ám ezzel együtt több újdonság is megjelenik a blogon.

A napi hírek mellet megjelennek szakemberekkel beszélgetések, interjúk. Ezekben az aktuális vagy érdekes, illetve fontos témákat járjuk körül egy-egy a területen szakértőnek számító pszichológussal.
Ezen felül olyan írások is várhatók, amelyek exclusiv tartalmak, tehát csak nálunk olvashatóak. Az első ilyen a világ nemzeteinek himnuszait tartalmilag összehasonlító tanulmány lesz.

Ezen felől egy már részben elindult új blog, ennek a blognak egy társblogja, amely testképzavar.blog.hu címen található, és igyekszik olyan hírekkel, információkkal szolgálni, amelyek a jelen korunkra jellemző testünkkel kapcsolatos érzésekről, ellenérzésekről zavarokról szól, részben pszichológiai vonatkozásokban, de egyéb szempontokból is. Részben azért születtet külön blog, hogy ne halmozza el ez a téma a pszichológia blogot, hanem továbbra is normál arányban jelenhessen meg ez a terület. Illetve az említett blogon teret kaphatnak a témát érintő, de nem szorosan pszichológiai jellegű írások, hírek is.
A testképzavar blog 2006-ben már elindult, de az idei évben aktívabb, lényegében napi frissítésű lesz.

1 komment
Címkék: rólunk

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr8225675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timea 2007.01.04. 20:22:37

Érdekesnek tűnik. Sőt nagyon érdekes lesz. Szerintem.

"...a világ nemzeteinek himnuszait tartalmilag összehasonlító tanulmány lesz."
Erre különösen kíváncsi vagyok. Balogh Béla egyik könyvében a zászlókat hasonlította össze és a színek alapján vont le következtetéseket.
süti beállítások módosítása