Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

Nemzetközi Jóllét-kutatás

2011. szeptember 26. 12:28 - Füredi Krisztián

 Avagy hogyan változik az Ön közérzete egy év alatt?

A kutatáshoz egy kérdőív kitöltésével hozzá lehet járulni.

A kutatás leírása a hivatalos honlapról:

"A kutatók évtizedek óta keresik, hogy mitől egészségesebbek egyes emberek másoknál. A legtöbben azonban elsősorban azzal foglalkoztak, hogy mitől lehet valaki beteg, mi okoz neki problémát, és nem törődtek azzal, hogy mitől érzi magát jól valaki és mik az erősségei. Ebben a kutatásban azt szeretnénk középpontba állítani, hogy mi az, ami jól megy az embereknek szerte a világon, és mi az, ami esetleg kevésbé jól. Szeretnénk teljes képet kapni arról, hogy mit jelent egészségesnek lenni, és ami talán még fontosabb, megfigyelni, hogy mindez hogyan változik az idők során. Ez a kutatás első a maga nemében, mivel az egész világra kiterjedően kutatja a jó közérzet és mélyebb összetevőit. Amennyiben úgy dönt, hogy részt vesz a kutatásban, egyúttal abban is segít nekünk, hogy megválaszolhassunk néhány olyan alapvető kérdést, melyek erősen foglalkoztatják a mai társadalmakat!"

A kérdőív magyar nyelvű. A kérdőív és további tájékoztatás ide klikkelve érhető el.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr33257443

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fontos a mese? 2011.12.10. 12:05:52

Csak a felolvasás vagy hangos mese is jótékony hatású? A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, k&oum

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SweetCherry 2012.05.31. 20:37:05

Csak nekem írja ki, h a kérdőív zárolva? :/
süti beállítások módosítása