Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

Furedi.hu vendégkönyve

2006. december 05. 22:55 - Füredi Krisztián

Az alábbiakban tudsz írni a furedi.hu oldal vendégkönyvébe.
Az e-mail mezőbe írt e-mail címed nem jelenik meg az oldalon.
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr7121241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flóra 2007.05.06. 12:49:17

Szia!
Én egy debreceni lány vagyok, és sajnálattal látom, hogy ez a csoport Pesten indul. Debrecenben miért nincs ilyen?

fekszi 2007.09.17. 22:29:31

Én segitséget szeretnék kérnni alkohol és szenvedélyfüggő vagyok szánalmas tudom

Pénz · http://tozsdesed.googlepages.com/ 2007.10.31. 16:24:23

Flóra!

Szerintem Pesten is indul hasonló csoport, csak körbe kell nézni ;)

Ritz Tibor · http://www.vilagtudas.hu 2007.11.06. 06:27:10

Palackposta!

Üzenet a távolba szakadt hazánkfiainak

Van egy nagyszerű ajánlatom és egyben egy alázatos kérésem is! Amennyiben a www.vilagtudas.hu és a www.virtualistanar.hu honlapokon bemutatott rendszer és képzési filozófia alapján komolynak és know-how átadás szempontjából nagy horderejűnek gondolja az eProf projektet, küldje tovább ezt a levelet egy olyan jó ismerősének, akit az élet már régebb óta más országba sodort. Az lenne a szerencsés, ha ez a személy jól bírná az adott ország nyelvét, otthon lenne a számítógép felhasználók világában, és nyitott lenne egy nem mindennapi intellektuális kalandra. Mellesleg ez jó befektetés is lehet. A 2007 szeptemberében elindított szakmai lexikont (www.cleandic.eu) már többen megismerhették, az elmúlt egy hónapban több mint százan regisztráltak és a felvitt szavak pedig közelítenek a félezerhez. A visszajelzések alapján hamarosan ennek a továbbfejlesztését is bejelenthetem. A Világtudás csapata nemrégiben fejezte be azt az új munka-honlapot, aminek segítségével az eProf rendszer komplett menürendszere online rendszerben lefordítható bármilyen nyelvre, beleértve a japánt és kínait is. Jelenleg magyarul és angolul van kész a menürendszer. Nemrégiben megkezdődött annak a román fordítása is. Ha meg tudjuk valósítani céljainkat, az eProf rendszer hamarosan bármely szakterületen, bármely nyelven és tulajdonképpen bárhol a Földön – ahol van Internet elérhetőség – hasznos társ lehet a távszakképzésben, továbbképzésben és a vállalati belső képzésben. Így olyan lehetőségek nyílnak meg, amelyek gyökeres változásokat hozhatnak a munkaerő fejlesztésében. A Világtudás Tartalomszolgáltató KFT az idén alakult. Pénzügyi lehetőségei a nem mindennapi projekt számítástechnikai infrastruktúra fejlesztéseiben, a megfelelő hardverek biztosításában és a PR munkában merülnek ki. Mostani ajánlatunk tulajdonképpen azoknak szól, akik szerepet vállalnának egy magyar termék globális megjelenésében, egy adott országban való képviseletre. Száz szónak is egy a vége, keressük azokat a távolba szakadt magyarokat, aki vállalnák a menürendszer lefordítását (kb. 300 szó) az adott ország nyelvére. Cserében pedig az országos vagy nyelvterületi rendszergazda pozíciót kínáljuk fel, ami, ha a rendszer beindul tisztes szervezői jutalékot jelent majd számukra. Ha a dolog valakinek felkeltette az érdeklődését, kérem, jelezze nekem.

Tisztelettel: ritz.tibor@gportal.hu programkoordinátor

ancsajosno 2008.06.10. 18:40:34

Nagyon jó olvasni a blogodat!

Köszönöm!

www.hetvege.com · http://www.hetvege.com/pageviewer.php?page=szallashely.html&set_uv_AJELLEMZOK=cB&lang=HU 2008.06.19. 10:04:08

Tisztelt Honlap tulajdonos!
Bejegyzésemért cserelinket kínálok a fahrt.hu és housing.hu oldalakon.

www.hetvege.com 2008.06.24. 13:39:28

Tisztelt Honlap tulajdonos!
Bejegyzésemért cserelinket kínálok a fahrt.hu és housing.hu oldalakon.