Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

Felfedezés az ejakuláció jótékony hatásásról

2007. január 06. 07:09 - Füredi Krisztián

A prosztata hajlamos megbetegedésre. Sok esetben az a hiedelem él a köztudatban, hogy a gyakori szexuális élet, a férfi nemi szervek gyakori "használata" elősegíti az ilyen jellegű megbetegedéseket. Egy kutatás során ezt vizsgálták, és azt találták, hogy éppen ellenkezőleg, a gyakori ejakuláció protektív, tehát éppen elősegíti a nemi szervek egészséges működését, és a mindenekelőtt csökkenti a prosztatarák kialakulásának valószínűségét.

"A kutatási eredmény szerint a gyakori élvezet csökkentheti a vegyi karcinogének koncentrációját, amely a prosztata-folyadékban gyűlik, és amelyik csökkenti a kristályosodás folyamatát, ami viszont közvetlen összefüggésbe hozható a prosztata rák kialakulásával."

A teljes cikk itt

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr1526069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miranda 2007.12.14. 08:18:46

A férjem renszeresen(szinte minden nap)maszturbál
miközben a szeksuális éltünk a padlón van.Pornót nézeget (minden délután 2-3 òrát egyedül van)az hiszem hogy szenvedély beteg lett de nem akar róla beszélni.Van valakinek valami használható ötlete?

teodora 2007.12.14. 09:12:14

kérdezd meg, miért csinálja és mi van veletek
ha nem tudtok már beszélgetni, akkor úgyis gond van
esetleg vess be új csinos szexi fehérneműt

pegazus 2008.01.21. 23:48:33

sziasztok.

Olyan dologgal fordulok hozzátok,kicsit kellemetlen,de elgodolkodtam már rajt. Napi önkielégítést végzek és ez már majd hogy megszokott. De amikor a barátnőmmel együtvagyunk,nagyon kívánom őt minden porcikámmal, akkor is van orgazmusom de ugy érzem túl hamar jutok el oda.nemtudom irányítani magam. Segítsetek ha tudtok.köszönöm.
süti beállítások módosítása