Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

A termékeny napokban tudattalanul jeleznek a nők

-0001. november 30. 00:00 - Füredi Krisztián

A termékeny napokban vonzóbban öltözködnek a nők, nagyon testfelületet hagynak szabadon, igyekeznek szexuálisan vonzóbbak lenni, miközben ők maguk sincsenek tisztában azzal, hogy ennek az oka, hogy kívánatosabbak legyen, mert éppen a termékeny napjaikat töltik, és az öltözködésükkel, viselkedésükkel ennek megfelelően fel szeretnék magukra hívni a figyelmet. Mindez evolúciós örökségünk. Erről szól az alábbi írás.

"Egyetemista lányokat megfigyelve a kutatók megállapították, hogy divatosabb vagy feltűnőbb ruhákat viseltek és több ékszert vettek fel peteéréskor..
A lányok ilyenkor inkább szoknyát vesznek fel, mint nadrágot, többet mutatnak meg a bőrükből, és általában véve is divatosabban öltöznek – mondja Marie Haselton, az UCLA pszichológusa. "

A teljes cikk itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr2619749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pirandellus 2006.12.01. 18:04:53

És miért csak egyetemista lányokat figyeltek?

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2006.12.03. 19:01:14

Ott lelhető fel legnagyobb koncentrációban viszonylag vegyes nőanyag.
süti beállítások módosítása