Pszichológia.blog.hu

Füredi Krisztián szexuálpszichológus, pszichológus, páterapeuta blogja

Kopp Mária nevét kapja a SOTE média díja

2012. július 04. 12:52 - Füredi Krisztián


kopp_maria.jpg

Kopp Mária neves pszichológus, orvos nemrég halt meg. Munkájában, kutatási tevékenységében kiemelten foglalkozott az egészség és az életminőség témaköreivel.

Semmelweis Egyetem Kopp Máriáról nevezi el a Média Díjat, elismerve ezzel azt, hogy a professzor asszony jelentőset alkotott az egészségtudomány és az egészségtudatosság javításának a területén. Kopp Mária hitt abban, hogy a médiának fontos szerepe van az életminőség javítása és a társadalmi feszültségek enyhítése szempontjából.

Kopp Mária tudományos igazgatóhelyettese volt a SOTE Magatartástudományi Intézetének, amely számos felmérést végzett a magyar emberek egészségi és mentális állapotáról. Ennek nyomán számos eredmény született arról, hogy mit tehetünk az életminőség javítása érdekében és a férfiak korai halálozása ellen. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr734627635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása